donderdag 11 maart 2010

Een Amelie voor Eline


Eline was van de week een beetje verdrietig. Ze wilde graag een jurk aan, maar ze heeft bijna alleen echte zomerjurken die echt niet met een maillot kunnen. Haar kant van de kast hangt vol met rokken en die van Jente met jurken, heel gek is dat.
Nou ja, en mama is een watje, dus die maakt gauw een jurk. Gauw was in dit geval alleen niet zo heel gauw, want het liep niet. Gewoon een simpele Amelie, maar toch. De laatste tijd denk ik soms dat ik helemaal niet meer kan naaien, bij alles gaat wel wat mis. Deze keer waren het de boordjes die niet meewerkten. Ik heb niet eens meer de moeite genomen ze door te stikken. Uiteindelijk is het best een geinig jurkje geworden, zolang je maar niet naar de binnnenkant kijkt. En eigenlijk ook niet van dichtbij naar de buitenkant...
Eline is al niet zo goed in poseren, maar als ze net wakker is, wordt het helemaal niks. Tot ik haar vroeg naar het verjaardagsfeestje waar ze gisteren is geweest. Daar heeft ze gebuikdanst en dat levert toch wel geinige foto's op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten