zaterdag 6 november 2010

Creatieve markt

Maanden heb ik er naar toe gewerkt, naar de creatieve markt bij ons in het dorp. Samen met mijn naaimaatje stond ik vandaag achter een (over)volle tafel, en morgen is 'ie nog niet veel leger, want het liep niet erg storm. Toch heb ik nog een redelijke opbrengst, omdat men wel interesse heeft in de gebreide sjaals, die toevallig het duurste zijn. En dus zit ik vanavond niet, zoals verwacht, nog wat bij te naaien, maar nog driftig te breien aan nog een sjaal.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne, wat hebben jullie veel werk verzet zeg.
  Jammer dat het niet storm liep. En dat er vraag was naar iets wat je niet verwacht had.
  Ik heb eens op een markt in Loppersum gestaan, aan het begin van de zomer, met heel veel zelfgemaakte korte broekjes. Met allerlei leuke prints, dacht ik.
  Het was slecht weer, en ik kon de meeste weer inladen...Uiteindelijk zijn ze naar Polen gegaan.....
  Tja, als je alles van te voren weet..
  groetjes,
  Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede dag was wel gezelliger in ieder geval. Er is een hoop mee naar huis gegaan, maar ik heb wel 5 sjaals verkocht, en dat was 't duurste dat ik had. Ik zat daar ook te breien, en eentje had ik net twee minuten af en toen alweer verkocht. Uiteindelijk 130 euro verdiend, dat viel me nog niet tegen. En volgend jaar pakken we een aantal dingen anders aan en misschien loopt 't dan nog beter.

  BeantwoordenVerwijderen