zaterdag 18 september 2010

Een fantastische dag!

Dit was een geweldige dag, zo eentje die Eline later als ze zelf misschien wel kinderen heeft nog precies weet na te vertellen. Ik had haar voor haar verjaardag kaartjes voor Mary Poppins gegeven, met high tea vooraf. Vandaag was het zover. We vertrokken al om 8 uur op de fiets naar 't station.'t Is een hele reis naar Scheveningen. Eerst nog even naar 't strand, voor Eline een primeur, in Nederland tenminste.
De high tea daarna was heerlijk, en erg gezellig. Eline zat al helemaal te stralen. En daarna de musical, die echt geweldig was. Het zag er prachtig uit, er werd heel goed gezongen en het verhaal is gewoon heel leuk. Ik heb niet alleen genoten van de musical, maar ook van Eline, die eindeloos veel plezier had.
Na de musical hebben we de gekochte cd en het programmaboekje laten signeren, leuk voor later.
Nog even langs het strand, prachtig licht en nog even lekker uitwaaien. Eline genoot nog steeds met volle teugen, ik ook.
En op de terugweg hebben we in Utrecht sushi gegeten in het restaurant aan de Mariaplaats, waarvan ik de naam zo niet weet, maar voor de volgende keer in Utrecht weet ik al waar ik wil eten!
't Is een grote lofzang, maar jongens, wat heb ik vandaag genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten