maandag 18 mei 2009

Eline achter haar naaimachine
Eline heeft sinds vorige week haar eigen naaimachine, de Janome Sewmini. Ze is er verbazend snel handig mee. Ze kon hem al vrijwel direct zelf inrijgen, hecht aan en af en eigenlijk hoef ik 'r weinig meer te helpen. Knippen en spelden vindt ze nog wel erg lastig. En zo zijn we vorige week begonnen aan een rok. Ik heb geknipt en gespeld en zij heeft genaaid.

We hebben het idee van het recyclerokje gebruikt. Het is wat langer en wijder geworden (een vierkant van ongeveer een meter bij een meter) en met een tailleband met elastiek. Het was een ideaal patroon voor haar om te oefenen met recht naaien (best moeilijk hoor!) en zigzaggen.

En het resultaat is supervrolijk, kijk maar:

3 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie rok heb je gemaakt Eline. Hartstikke knap dat je dat al zo goed kan. En wat een mooie naaimachine heb je, met allemaal bloemetjes erop, ik wou maar dat ik zo'n mooie naaimachine had!
  Groetjes van Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi rokje heb je gemaakt Eline, van hele leuke stofjes. En ik vind het heel erg knap dat je het zelf hebt gemaakt met je eigen naaimachine nog wel, daar zullen heel wat meisjes jaloers op zijn.

  Ik ben benieuwd naar wat je nog meer gaat maken,

  Groetjes, colorfairy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superknap dat je zo'n mooi rokje hebt gemaakt, dat zal je wel veel aan doen want het ziet er erg vrolijk uit. Ik ben benieuwd naar wat je nog meer gaat maken op je mooie naaimachine.

  groetjes, Colorfairy

  BeantwoordenVerwijderen