zaterdag 4 februari 2012

Een muts, een waardebon en een heerlijke wandeling

Toen ik van de week 's avonds op pad moest op de fiets, kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk niet eens een muts had. Gelukkig kon ik voor de terugweg een muts lenen van de vriendin waar ik was, maar het leek me tijd om wol te kopen en een muts te breien. En met lekker dikke wol op pennen nr. 7 is een muts zo klaar. Hij is vrolijk en past aardig bij mijn sjaal, en bij mijn bruine jas is hij ook mooi. En lekker warm!

Vandaag had ik het geluk te zijn uitgenodigd door dezelfde vriendin van de geleende muts voor haar "vriendinnenwandeling" ter ere van haar verjaardag. Voor haar heb ik een waardebon gemaakt als cadeau. Het echte cadeau komt dus nog!
Kalligraferen was ooit ook een grote hobby van mij, maar het is wel een beetje weggezakt. Het goud is wel echt bladgoud, 23 karaat. Heel leuk om dat weer eens te doen, maar wil ik dat weer echt goed kunnen, dan moet ik nog wel weer even oefenen, en ik geloof dat ik daar voorlopig mijn tijd maar even niet aan ga besteden.

De wandeling was heerlijk, van Rheden naar Dieren over de Posbank. Eigenlijk is dat momenteel te zwaar voor mij, omdat ik een rottige knieblessure heb, waarschijnlijk een scheurtje in mijn meniscus. Maar o, wat heb ik genoten, hier en daar ondersteund door een medewandelaar, en de hele 11 km volbracht!

2 opmerkingen:

 1. Vrolijke muts! En vast heerlijk warm, daar ga je nu veel profijt van hebben!
  Wat een prachtig plaatje schoot je vanmiddag, en fijn dat je de tocht hebt volbracht, kicken! (en of het morgen nog zo verstandig voelt, daar denken we nog even niet aan ;)) carpe diem!
  Groetjes, Mio

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga dit morgen wel merken inderdaad... Maar het was absoluut de ellende van morgen waard!

   Verwijderen