vrijdag 23 september 2011

Twee elodieën

Ik heb afgelopen dagen twee elodieën tegelijk gemaakt. Ze zijn allebei van dezelfde stof en nauwelijks verschillend, dus ik laat er maar eentje zien. De ene is voor Jente, die er erg blij mee is. En de tweede is voor het dochtertje van vrienden in Noorwegen, die aanliepen tegen het feit dat er ter plekke alleen zoete roze jurkjes te koop zijn waarin niet te spelen valt.... In oktober is ze jarig, als we de jurk nu opsturen, heeft ze 'm mooi optijd.
Het leuke is dat de elodie best een beetje tuttig en popperig is, maar met deze stof vind ik dat helemaal niet (met dank aan het advies van Petra in de kraam van Ria Hoegen :-)) Ik vind het een superleuke jurk waarin beide meiden heerlijk kunnen spelen. En fietsen, want dat kan Jente net een paar dagen!

4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk geworden. De stof is super en Elodie is mijn lievelingsjurk en die van mijn dochters. Ook in een winteruitvoering is die super!
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een ontzettend vrolijke stoere jurk. Inderdaad een superadvies van Petra, ze kan zo goed combineren met stofjes!! Leuk met dat bijpassende shirtje erbij. En super dat ze al kan fietsen, gaat prima met de Elodie hè!!

  Fijn weekend, groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een stoere Elodie.Erg leuk in deze stof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi en het stofje, dat hebben wij ook vastgehad op het stoffenspektakel in Antwerpen... Helemaal onze smaak ook :-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen