dinsdag 19 april 2011

Eindelijk kan hij aan!

Deze Blusentop van Eline is al een paar weken af, ze heeft er al een paar weken smachtend naar gekeken. En vandaag is het eindelijk zulk mooi weer dat hij aan mag. Ik had van tevoren wel een beetje getwijfeld of ik dit wel een leuk model vind voor een meisje van 9, maar al mijn twijfels zijn verdwenen. Ik vind het helemaal leuk, en er volgen er ongetwijfeld meer.
De applicatie voorop ligt er al heel lang. Telkens was hij net niet mooi bij een stof, of was er net niet genoeg ruimte voor. Eline had hem zelf uitgezocht, ik denk 2 jaar geleden al, en nog steeds vroeg ze regelmatig wanneer ik 'm nou ging gebruiken. Hier vond ik 'm dan eindelijk mooi bij, en bovendien kun je nu gemakkelijk zien wat de voorkant is.

4 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik vind het een mooi modelletje voor de wat grotere meiden. En als we de weerberichten kunnen geloven, dan kan Eline de Blusentop deze week lekker veel dragen.

  Zonnige groet, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Yvonne en Eline!
  Staat je erg mooi. De kleuren vind ik prachtig, het model ook, en de applicatie maakt het top. Als Veerle en Yinthe wat groter zijn moet ik ook maar eens zoiets maken. Maar Veerle wordt morgen drie, dus nog even geduld...
  Liefs,
  Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foutje, Veerle wordt vier......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar dit patroon kan heel goed voor een kind van 4 hoor, Jente heeft de eerste paar al weer doorgestuurd naar een vriendinnetje van 2.'t Is echt een heel simpel ding, en altijd leuk.
  Sjonge 4, dus ze gaat na de vakantie naar school, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen