donderdag 6 januari 2011

eindelijk...een elandentas

5,5 Jaar geleden waren we op vakantie in Zweden, en daar vond ik in een erg toeristisch oord deze stof. Nou hebben wij iets met elanden hier thuis, in Noorwegen hebben we er al een paar keer een in het wild gezien, en ze zijn geweldig. Deze stof wilde ik dan ook erg graag hebben, al was 'ie erg duur. Ik weet niet precies meer hoe duur, maar ik weet nog wel dat ik achteraf dacht:"Oei, als dit gewoon in euro's geprijsd was geweest, had ik het nooit gedaan!" Maar goed, het waren kronen en ik heb het wel gedaan. Al die tijd ben ik van plan geweest er een tas van gemaakt, en eindelijk is het gelukt.
Ik heb hem gebaseerd op het e-book Isabelle van Farbenmix, maar ik heb hem verlengd, omdat er een grote map in moet passen, en omdat ik wel zoveel mogelijk van de stof wilde gebruiken. De knoop komt uit Noorwegen en vond ik er wel heel leuk bij.
Voor de voering heb ik een lapje katoen gebruikt dat na bestelling een beetje tegenviel voor hetgeen waarvoor ik het besteld had. Dat is dan wel weer zuinig, om ook zo'n lapje goed te gebruiken. En zo praatte zij zichzelf een goed gevoel aan...

2 opmerkingen:

  1. Hij is leuk! Superleuk stofje.. echt een blikvanger die niemand heeft!

    groetjes.. Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super en die knoop maakt het helemaal af.
    zou spontaan ook iets met elanden krijgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen